Linsegryde med kålpølser

22. februar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Solid og mættende vinterret, der er proppet med saft og kraft fra både bacon, fond og hvidvin.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg kålpølserne i olie i 2 minutter på hver side i en tykbundet gryde. Tag dem af varmen.
Pil og hak løg og hvidløg. Skyl bladselleristilkene, og skær dem i tern. Skræl gulerødderne, og skær dem i tern.
Steg det hele i en gryde sammen med bacon, til løgene er klare, og baconen har fået lidt farve.
Hæld rosmarin, laurbærblade, skyllede linser og hvidvin i gryden. Kog vinen let ind, og tilsæt fond og pølser. Lad det småsimre under låg i 25-30 minutter.
Skyl og hak persillen fint. Vend den i retten sammen med smør, salt og peber. Servér straks linsegryden sammen med en grøn salat og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar