Linsegryde
30. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Rodfrugter, pølser og linser. I den her gryderet gemmer der sig varm hverdagsmad til hele familien.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Rens svampe og porrer, og skær dem i skiver.
Skær pølserne i skiver.
Steg løg, porrer og gulerødder i halvdelen af smørret og olien i en gryde, uden at de tager farve. Rist svampe og pølser på en pande i resten af smørret og olien.
Kom krydderier, linser, bouillon, tomater og puré i gryden, og kog op i 10 minutter.
Tilsæt svampe og pølser, og kog retten i 10 minutter.
Smag til med eddike, sukker, salt og peber.
Tip!
Servér evt. med cremefraiche og brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk