Linsegryde

30. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Rodfrugter, pølser og linser. I den her gryderet gemmer der sig varm hverdagsmad til hele familien.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Rens svampe og porrer, og skær dem i skiver.
Skær pølserne i skiver.
Steg løg, porrer og gulerødder i halvdelen af smørret og olien i en gryde, uden at de tager farve. Rist svampe og pølser på en pande i resten af smørret og olien.
Kom krydderier, linser, bouillon, tomater og puré i gryden, og kog op i 10 minutter.
Tilsæt svampe og pølser, og kog retten i 10 minutter.
Smag til med eddike, sukker, salt og peber.

Tip!

Servér evt. med cremefraiche og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar