Linguine med tomater, dild og hjertemuslinger
12. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Lad dig ikke skræmme af muslinger – de er nemme og lynhurtige at tilberede! Prøv fx muslinger i en lækker italiensk pastaret med tomater, dild og mascarpone.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens og sortér muslingerne. Kassér de åbne og skadede. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Pil løg og hvidløg, og steg dem i olie på en pande. Skyl og halvér tomaterne, og lad dem stege med i 2 minutter.
Hæld vin på; lad det dampe godt op, og tilsæt muslingerne. Damp dem i 2 minutter under låg; rør rundt, og damp dem i yderligere 1 minut under låg.
Tilsæt pastaen sammen med en smule af kogevandet. Riv skallen fint, og pres saften af citronen. Brug en stavblender og blend dild sammen med mascarpone, citronsaft og citronskal.
Vend mascarponeblandingen i pastaen, og lad den samle sig. Servér evt. med mere dild på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk