Linguine med tomater, dild og hjertemuslinger

12. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Lad dig ikke skræmme af muslinger – de er nemme og lynhurtige at tilberede! Prøv fx muslinger i en lækker italiensk pastaret med tomater, dild og mascarpone.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens og sortér muslingerne. Kassér de åbne og skadede. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Pil løg og hvidløg, og steg dem i olie på en pande. Skyl og halvér tomaterne, og lad dem stege med i 2 minutter.
Hæld vin på; lad det dampe godt op, og tilsæt muslingerne. Damp dem i 2 minutter under låg; rør rundt, og damp dem i yderligere 1 minut under låg.
Tilsæt pastaen sammen med en smule af kogevandet. Riv skallen fint, og pres saften af citronen. Brug en stavblender og blend dild sammen med mascarpone, citronsaft og citronskal.
Vend mascarponeblandingen i pastaen, og lad den samle sig. Servér evt. med mere dild på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar