Linguine med rejer og hvidløgsristede brødkrummer
2. juli 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Linguine er den smalle udgave af båndpasta, der her serveres med rejer, spinat og hvidløgsristede brødkrummer. Der er knald på smagen i denne lækre pastaret!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
Pil og hak hvidløg fint. Bræk brødet i mindre stykker. Steg brød og hvidløg i olie på en pande, til brødet er sprødt og gyldent. Lad det dryppe af på fedtsugende papir.
Pil rejerne, og skær dem i mindre stykker. Rens chilien, og hak den fint. Rens og snit forårsløgene. Steg rejer, chili og forårsløg i olivenolie på en pande i 2-3 minutter.
Skyl og afdryp spinat. Lad den stege med på panden, til den netop falder sammen. Krydr med salt og peber.
Vend den afdryppede pasta sammen med krydrede rejer og spinat. Anret i dybe tallerkener, og drys med hvidløgsristede brødkrummer. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk