Linguine med rejer og hvidløgsristede brødkrummer

2. juli 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Linguine er den smalle udgave af båndpasta, der her serveres med rejer, spinat og hvidløgsristede brødkrummer. Der er knald på smagen i denne lækre pastaret!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
Pil og hak hvidløg fint. Bræk brødet i mindre stykker. Steg brød og hvidløg i olie på en pande, til brødet er sprødt og gyldent. Lad det dryppe af på fedtsugende papir.
Pil rejerne, og skær dem i mindre stykker. Rens chilien, og hak den fint. Rens og snit forårsløgene. Steg rejer, chili og forårsløg i olivenolie på en pande i 2-3 minutter.
Skyl og afdryp spinat. Lad den stege med på panden, til den netop falder sammen. Krydr med salt og peber.
Vend den afdryppede pasta sammen med krydrede rejer og spinat. Anret i dybe tallerkener, og drys med hvidløgsristede brødkrummer. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar