Linguine med pecorino, persille og pancetta
6. august 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Nogle gange skal det bare være helt enkelt for at være godt. Her blandes pasta med persille, pancetta of pecorino, og mere skal der faktisk ikke til.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Rist pancetta sprød på en tør pande, og lad den derefter afdryppe på fedtsugende papir.
Pil og hak hvidløget, og steg det let gyldent i halvdelen af olivenolien på en pande sammen med chiliflager.
Vend hvidløg, chiliflager, pancetta og resten af olivenolien sammen med den friskkogte, afdryppede pasta i en stor skål. Krydr med salt og peber.
Riv pecorino over retten, og vend godt rundt.
Skyl og hak persillen, og drys den over retten. Spis groft brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk