Linguine med chorizo, rejer og avocadopesto
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Smuk og velsmagende pastaret med både chorizo og rejer.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist pinjekernerne let gyldne på en tør pande. Hæld dem i en minihakker sammen med pillet hvidløg og basilikumblade (gem lidt basilikumblade til pynt).
Flæk avocadoen, fjern stenen, og tag avocadokødet ud med en ske. Læg det i minihakkeren.
Pres saften af citronen. Tilsæt citronsaft, olie og feta, og blend det hele til en jævn og glat pesto.
Kog linguine efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra pastaen.
Skær chorizo i skiver. Pil og hak hvidløg. Opvarm olivenolie på en pande. Svits hvidløg i 1 minut.
Tilsæt chorizo, og steg videre ved middel varme i 3 minutter. Tilsæt rejer, og steg i yderligere 1 minut.
Vend den afdryppede linguine sammen med chorizo og rejer på panden. Servér retten direkte fra panden drysset med basilikum- og rødbedeblade. Stil avocadopestoen frem på bordet som tilbehør.
Tip!
Når du laver pestoen, kan du skifte de dyre pinjekerner ud med fx usaltede cashewnødder eller mandler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk