Linguine med bacon, svampe og hasselnødder

Servér en nem og elegant pastaret med slanke fuldkorns-linguine, for eksempel fra Il Fornaio, svampe og ristede hasselnøddekerner, der er sødere end de mere velkendte tørrede varianter.

Linguine med bacon, svampe og hasselnødder
0-30 min.

(2)

November 24, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

De hasselnødder, du typisk kan købe i supermarkeder, og som er tørrede og brune, har en sød og fyldig smag. Ristede, afskallede hasselnødder, som bruges i opskriften her, smager heroverfor næsten af nutella. De bedste kommer fra Piemonte og kan købes i velassorterede supermarkeder og helsekostbutikker.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'