Linguine med bacon, svampe og hasselnødder
Servér en nem og elegant pastaret med slanke fuldkorns-linguine, for eksempel fra Il Fornaio, svampe og ristede hasselnøddekerner, der er sødere end de mere velkendte tørrede varianter.

0-30 min.
(2)
24. november 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Linguine med bacon, svampe og hasselnødder
- linguine (50 % fuldkorn)
- 200 g
- fedtreducerede bacon i tern
- 100 g
- kantareller
- 150 g
- østershatte
- 75 g
- brune champignoner
- 75 g
- olivenolie
- 1 tsk.
- ristede hasselnøddekerner
- 20 g
- salt og peber
Til servering
- hakket bredbladet persille
- 1 håndfulde
- revet parmesan
- 25 g
Sådan gør du
Linguine med bacon, svampe og hasselnødder
Kog pastaen al dente i letsaltet vand, som anvist på emballagen.
Steg bacontern sprøde på en pande.
Hæld fedtet fra panden, og læg bacontern på et stykke køkkenrulle.
Skær de rensede svampe i mindre stykker, og steg dem i lidt olivenolie i 3-4 minutter.
Tilsæt bacontern og ristede hasselnøddekerner, og steg det hele videre i 1-2 minutter.
Vend den friskkogte linguine med bacon, svampe og nødder, og smag retten til med salt og peber.
Servering
Fordel pastaretten på 2 tallerkener, drys med persille og parmesan, og servér straks.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner