Limekylling med tomatsalat og groft brød

Der er ikke noget som en god kylling. Her får den masser af smag fra lime og bladselleri og bliver serveret med en tomatsalat til.

Limekylling med tomatsalat og groft brød
31-60 min.

(0)

31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
store kyllingelår med skind
4
løg
1
tørrede chiliflager
1 spsk.
peber
1 spsk.
solsikkeolie til stegning
1 spsk.
usprøjtet limefrugter
1
salt
bladselleri
6 stilke

Tomatsalat

tomater
800 g
frisk basilikum
½ bundter
olivenolie
3 spsk.
balsamicoeddike
2 spsk.

Til servering

limefrugter
2
groft brød
4 skiver

Sådan gør du

Tjek kyllingekødet for fjerrester.
Pil løget, og hak det fint. Steg chiliflager og peber i olie på en pande. Tilsæt løg, og steg videre.
Skub løget lidt til side, og steg kyllingelårene godt på begge sider.
Riv skallen fint, og pres saften af limefrugten. Krydr kødet med limeskal, limesaft og salt. Skru ned for varmen, og steg kødet færdigt.
Rens bladselleri, og snit dem i skiver på skrå. Vend dem i retten til sidst.

Tomatsalat

Skyl tomaterne, og skær dem i både. Drys basilikumblade over tomaterne. Dryp med olivenolie og balsamico.
Servér til kyllingen sammen med limefrugt skåret i både og groft brød.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'