Limekylling med tomatsalat og groft brød
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Der er ikke noget som en god kylling. Her får den masser af smag fra lime og bladselleri og bliver serveret med en tomatsalat til.
Ingredienser
Sådan gør du
Tjek kyllingekødet for fjerrester.
Pil løget, og hak det fint. Steg chiliflager og peber i olie på en pande. Tilsæt løg, og steg videre.
Skub løget lidt til side, og steg kyllingelårene godt på begge sider.
Riv skallen fint, og pres saften af limefrugten. Krydr kødet med limeskal, limesaft og salt. Skru ned for varmen, og steg kødet færdigt.
Rens bladselleri, og snit dem i skiver på skrå. Vend dem i retten til sidst.
Skyl tomaterne, og skær dem i både. Drys basilikumblade over tomaterne. Dryp med olivenolie og balsamico.
Servér til kyllingen sammen med limefrugt skåret i både og groft brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk