Leverpostej med timian, bacon og svampe

Den hjemmelavede leverpostej kan virke lidt uoverskuelig at gå i gang med, men det er slet ikke så besværligt, som det lyder. Følg opskriften trin for trin, og servér en leverpostej, som selv din bedstemor ville være stolt af.

Leverpostej med timian, bacon og svampe
0-30 min.

(0)

January 25, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 4 mellemstore ramekiner (eller 8-10 små forme)

Sådan gør du

Tip!

Følg opskriften til og med trin 5, og opbevar de ubagte leverposteje i fryseren. Så kan de tages direkte fra fryseren og bages i ovnen, når de skal serveres for dine julegæster. Forlæng evt. bagetiden en smule.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'