Letstuvet grønkål
7. marts 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Den stuvede grønkål er ikke så kalorietung som normalt, fordi den er lavet på madlavningsfløde, men den smager heldigvis lige så godt som altid. God til julefrokosten!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og rib grønkålen. Snit bladene fint.
Damp kålen i letsaltet vand i en gryde i 4 minutter, og hæld vandet fra.
Tilsæt fløde, og bring blandingen i kog. Lad det simre nogle minutter, til kålen er blød, men stadig har lidt bid.
Smag kålen til med salt og peber, og servér den f.eks. til hamburgerryg, skinke, medister eller bagt selleri.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på grønlangkål!