Letstuvet grønkål

7. marts 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Den stuvede grønkål er ikke så kalorietung som normalt, fordi den er lavet på madlavningsfløde, men den smager heldigvis lige så godt som altid. God til julefrokosten!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og rib grønkålen. Snit bladene fint.
Damp kålen i letsaltet vand i en gryde i 4 minutter, og hæld vandet fra.
Tilsæt fløde, og bring blandingen i kog. Lad det simre nogle minutter, til kålen er blød, men stadig har lidt bid.
Smag kålen til med salt og peber, og servér den f.eks. til hamburgerryg, skinke, medister eller bagt selleri.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar