Letstuvet grønkål
Den stuvede grønkål er ikke så kalorietung som normalt, fordi den er lavet på madlavningsfløde, men den smager heldigvis lige så godt som altid. God til julefrokosten!

0-30 min.
(0)
7. marts 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Letstuvet grønkål
- frisk grønkål
- 150 g
- madlavningsfløde 8 %
- ½ dl
- salt og peber
Sådan gør du
Letstuvet grønkål
Skyl og rib grønkålen. Snit bladene fint.
Damp kålen i letsaltet vand i en gryde i 4 minutter, og hæld vandet fra.
Tilsæt fløde, og bring blandingen i kog. Lad det simre nogle minutter, til kålen er blød, men stadig har lidt bid.
Smag kålen til med salt og peber, og servér den f.eks. til hamburgerryg, skinke, medister eller bagt selleri.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Den bedste opskrift på grønlangkål!