Letstuvet grønkål

Den stuvede grønkål er ikke så kalorietung som normalt, fordi den er lavet på madlavningsfløde, men den smager heldigvis lige så godt som altid. God til julefrokosten!

Letstuvet grønkål
0-30 min.

(0)

7. marts 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Letstuvet grønkål

frisk grønkål
150 g
madlavningsfløde 8 %
½ dl
salt og peber

Sådan gør du

Letstuvet grønkål

Skyl og rib grønkålen. Snit bladene fint.
Damp kålen i letsaltet vand i en gryde i 4 minutter, og hæld vandet fra.
Tilsæt fløde, og bring blandingen i kog. Lad det simre nogle minutter, til kålen er blød, men stadig har lidt bid.
Smag kålen til med salt og peber, og servér den f.eks. til hamburgerryg, skinke, medister eller bagt selleri.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'