Lemonade med citronmelisse
25. august 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Få ting er så læskende på en varm sommerdag som et glas iskold lemonade. Den her lemonade får ekstra smag fra krydret ingefær og frisk citronmelisse.
Bemærk
Trækketid: 1 døgn.
Ingredienser
Sådan gør du
Pres saften ud af citronerne.
Bland sukker, vand og citronsaft. Rør rundt, indtil sukkeret er opløst.
Skræl ingefæren, og skær den i skiver.
Skær citronmelissen over, og tilsæt ingefær og citronmelisse i væsken.
Lad lemonaden trække i køleskabet i 1 døgn. Si ingefær og citronmelisse fra.
Spæd limonaden op med vand i forholdet 1:4, og servér den med isterninger og frisk citronmelisse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk