Lasagne med salsiccia og spinat
21. september 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Rikke Westesen
Det kan være svært at få en hurtig lasagne på bordet, for det tager bare tid at bage den færdig i ovnen. Lasagnen her er dog lidt hurtigere at tilberede end normalt!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° varmluft. Klem farsen ud af pølserne i små stykker, og steg dem kort i lidt olie på en pande.
Pil og hak hvidløg, og steg det på panden sammen med farsen i 3-5 minutter. Tilsæt tomatpassata, og lad det koge op.
Skyl spinat, og vend den sammen med saucen på panden, til spinaten falder sammen. Krydr med salt og peber.
Riv pecorino fint, og rør den sammen med ricotta i en skål. Riv mozzarellaen i små stykker, og vend den i ricottablandingen. Krydr med salt og peber.
Fordel lidt af saucen i bunden af et ovnfad, og læg et lag lasagneplader ovenpå.
Hæld lidt af saucen over lasagnepladerne, fordel lidt ostecreme ovenpå, og forsæt sådan, indtil alt er brugt. Sørg for at afslutte med ostecreme på toppen.
Bag lasagnen i ovnen i ca. 20 minutter, til den er gylden.
Tip!
Pecorino er en italiensk ost lavet på fåremælk. Er du ikke så meget til den, kan du sagtens bytte den ud med parmesan eller en anden hård ost.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk