Lasagne med hummer og alfredosauce

De små luksuslasagner er geniale som forret eller en del af et større måltid, hvis du får gæster. Det er vigtigt at alle ingredienser er færdige, inden lasagnerne bages i ovnen, så de blot skal gratineres. Hummeren kan nemlig ikke tåle for meget varme.

Lasagne med hummer og alfredosauce
31-60 min.

(0)

September 29, 2022 af Louisa LorangFoto: Rikke Westesen
Bemærk:Hviletid, pastadej: 20 minutter

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Hvis der er lidt for meget lasagnedej, kan du evt. skære resten til fettuccini, drysse dem gavmildt med mel og gemme dem i et fad på et meldrysset viskestykke på køl til næste dag. Så har du pasta til en nem pastaret.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Må vi foreslå? Lasagne er en kæmpefavorit hos både børn og voksne. Den klassiske på billedet herover er vores mest populære lasagne-opskrift – og den kan varieres i det uendelige! Se opskriften her: Klassisk lasagne

Måske du også kan li'