Lasagne med et mexicansk tvist
6. september 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Giv din lasagne et mexicansk tvist med en krydret sauce, cremefraiche og gylden cheddar.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg. Rens chilien, og hak den fint. Steg løg, hvidløg og chili i olie i en gryde.
Tilsæt oksekød og krydderier, og steg, til kødet er brunet.
Tilsæt hakkede tomater og tomatpuré, og lad det simre i 10 minutter.
Afdryp og skyl de sorte bønner, og tilsæt dem. Smag retten til med chokolade, balsamico, salt og peber.
Tænd ovnen på 200°.
Fordel kødsaucen i bunden af et ovnfast fad. Læg lasagneplader over, og smør dem med cremefraiche. Top med kødsauce, og drys med lidt revet cheddar. Fortsæt herefter med lasagneplader, cremefraiche, kødsauce og cheddar, indtil fadet er fyldt, og slut af med et lag revet cheddar.
Bag lasagnen i ovnen i 30 minutter, indtil osten er smeltet og gylden.
Skyl og tør salaten, og læg den i en skål. Afdryp majs. Flæk avocadoen, og skær avocadokødet i tern.
Vend det i salaten sammen med balsamicoeddike, olivenolie, salt og peber. Servér salaten til lasagnen.
Tip!
I stedet for lasagneplader kan du bruge tortillapandekager og lave lasagnen i en rund tærteform.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk