Lasagne bolognese med mozzarella

4. juni 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

En god lasagne bolognese er en klassisk livret, du ikke går galt i byen med. Opskriften her er superlækker og nem at følge.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm ovnen op til 175°. Svits kødet, tilsæt hakket løg, knust hvidløg og oregano, og svits endnu et par minutter.
Kom koncentreret tomatpuré i, og svits 1 minut. Tilsæt rødvin, og kog ind til det halve.
Kom cherrytomater og bouillon ved, og lad det simre 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Skær squash i tynde skiver på langs, brug f.eks. en ostehøvl eller en kartoffelskræller. Skær mozzarella i tynde skiver.
Kom muskatnød, salt og peber i fløden, og ryst det godt sammen.
Læg lasagnepladerne lagvis med kødsauce, squash, fløde og halvdelen af mozzarellaen. Slut af med mozzarella på toppen.
Bag lasagnen i ovnen i 30 minutter. og lad den hvile 5 minutter inden servering. Servér med salat og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar