Lasagne bolognese med mozzarella
4. juni 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
En god lasagne bolognese er en klassisk livret, du ikke går galt i byen med. Opskriften her er superlækker og nem at følge.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op til 175°. Svits kødet, tilsæt hakket løg, knust hvidløg og oregano, og svits endnu et par minutter.
Kom koncentreret tomatpuré i, og svits 1 minut. Tilsæt rødvin, og kog ind til det halve.
Kom cherrytomater og bouillon ved, og lad det simre 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Skær squash i tynde skiver på langs, brug f.eks. en ostehøvl eller en kartoffelskræller. Skær mozzarella i tynde skiver.
Kom muskatnød, salt og peber i fløden, og ryst det godt sammen.
Læg lasagnepladerne lagvis med kødsauce, squash, fløde og halvdelen af mozzarellaen. Slut af med mozzarella på toppen.
Bag lasagnen i ovnen i 30 minutter. og lad den hvile 5 minutter inden servering. Servér med salat og brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Vores bedste opskrift på lasagne!