Langtidshævede fødselsdagsboller bagt i springform
Bollerne bliver dejligt lette og ser så fine ud, når de hænger sammen som et brydebrød.
31-60 min.
(4)
February 14, 2022 af Mai KnauerFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: I alt 9 timer eller natten over.
Ingredienser
stk.
Udstyr
- to springforme, 20 cm i diameter
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Gode tips til opskriften på bløde fødselsdagsboller
I denne opskrift koldhæver bollerne natten over og bages i en springform, så de brydes fra hinanden, når de serveres. Hvis du vil have bollerne lidt hurtigere på bordet, kan du finde vores klassiske opskrift på fødselsdagsboller her.
Opskriften trin for trin
Herunder kan du se, hvordan du laver koldhævede fødselsdagsboller. Numrene på billedet svarer ikke til trinene i opskriften, men viser blot i hvilken rækkefølge, du skal gøre tingene.
Powered by Froala Editor