Langtidshævede fødselsdagsboller bagt i springform

Bollerne bliver dejligt lette og ser så fine ud, når de hænger sammen som et brydebrød.

Langtidshævede fødselsdagsboller bagt i springform
31-60 min.

(4)

February 14, 2022 af Mai KnauerFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: I alt 9 timer eller natten over.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • to springforme, 20 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Brug bollerne som et mere mættende alternativ til en kagemand. Sæt bollerne tæt på en bageplade beklædt med bagepapir i form som en dreng eller pige – dvs. med hoved, krop, ben og arme. Pynt de færdigbagte boller med glasur, slik og krymmel, præcis som du ville pynte en kagemand.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner


Gode tips til opskriften på bløde fødselsdagsboller

I denne opskrift koldhæver bollerne natten over og bages i en springform, så de brydes fra hinanden, når de serveres. Hvis du vil have bollerne lidt hurtigere på bordet, kan du finde vores klassiske opskrift på fødselsdagsboller her.

Opskriften trin for trin

Herunder kan du se, hvordan du laver koldhævede fødselsdagsboller. Numrene på billedet svarer ikke til trinene i opskriften, men viser blot i hvilken rækkefølge, du skal gøre tingene.

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'