Langtidsbraiseret lammeskank med polenta
Langtidsbraiseret lammeskank er den rene luksus-spise. Kødet steger i lidt væske med masser af grøntsager i 1-2 timer. Det giver både smagfuldt og mørt kød – slowfood, når det er bedst.
![Langtidsbraiseret lammeskank med polenta](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/langtidsbraiseret-lammeskank-med-polenta_5055.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5255533854166666&fp-y=0.793212890625&fp-z=1.384407390716539)
0-30 min.
(0)
August 31, 2018 af Louisa LorangFoto: AOP
Bemærk:Simretid: 1-2 timer.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner