Langtidsbagte tomater

Tomaterne får en kraftig og koncentreret smag, når du bager dem langsomt i ovnen og giver dem ekstra krudt med honning og balsamicoeddike. Brug dem på ristet brød, i salater eller som erstatning for kød i en tomatsauce.

Langtidsbagte tomater
0-30 min.

(6)

October 27, 2018 af Inge SkovdalFoto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
Bemærk:Ovntid: 2 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • sylteglas med tætsluttende låg

Sådan gør du

Tip!

Skold glassene med kogende vand, og skyl dem evt. med Atamon, før du fylder dem med de bagte tomater. Luk glassene helt til, og opbevar dem i køleskabet. Så kan tomaterne holde sig i helt op til 2-4 uger.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'