Lange med hindbærvinaigrette

22. marts 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Den rå fisk bliver rimmet i salt og sukker, hvilket gør kødet mørt og smagfuldt.

Ingredienser

Sådan gør du

Frys langefileten i minimum 20 timer, og tø den derefter forsigtigt op på køl.
Skær fisken i tynde skiver, læg dem på et fad, drys dem med salt og sukker. Lad det trække i minimum 30 minutter. Dup overskydende salt og sukker af med et stykke køkkenrulle.
Skyl og tør hindbærrene. Blend 5 hindbær med sennep, olie og eddike i en skål med en stavblender. Smag til med salt og peber.
Skyl og tør salat og urter. Fordel langen på tallerknerne, og dryp lidt vinaigrette over. Pynt med salat, urter og pinjekerner.

Tip!

Frysetid: 20 timer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar