Lange med hindbærvinaigrette
22. marts 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den rå fisk bliver rimmet i salt og sukker, hvilket gør kødet mørt og smagfuldt.
Ingredienser
Sådan gør du
Frys langefileten i minimum 20 timer, og tø den derefter forsigtigt op på køl.
Skær fisken i tynde skiver, læg dem på et fad, drys dem med salt og sukker. Lad det trække i minimum 30 minutter. Dup overskydende salt og sukker af med et stykke køkkenrulle.
Skyl og tør hindbærrene. Blend 5 hindbær med sennep, olie og eddike i en skål med en stavblender. Smag til med salt og peber.
Skyl og tør salat og urter. Fordel langen på tallerknerne, og dryp lidt vinaigrette over. Pynt med salat, urter og pinjekerner.
Tip!
Frysetid: 20 timer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk