Lammetatar med syltede rabarber

Retten er fuld af smag, og rabarberne giver en skøn syrlighed, der passer fantastisk til salatens bitterhed og kødets fylde. Du skal ikke servere den, hvis dine gæster er lammeforskrækkede. Så skal du lave den med oksekød i stedet - det er også godt!

Lammetatar med syltede rabarber
0-30 min.

(0)

11. juli 2019 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
lammefilet
300 g
rabarber
2 stilke
honning
2 spsk.
æbleeddike
1 dl
skalotteløg
1
grov sennep
2 tsk.
usprøjtet citroner
1
finthakket purløg
1 spsk.
olivenolie
2 spsk.
salt og peber
radicchio
1
ristede pinjekerner
50 g
mayonnaise
50 g
brøndkarse

Sådan gør du

Skyl rabarber, fjern top og bund, og skær stilkene i tynde skiver. Vend dem med honning og eddike, og lad det trække sammen i 1 time, gerne længere.
Hak lammekødet meget fint med en skarp kniv. Pil løget, og hak det fint. Vend kødet med løg, sennep, citronskal, finthakket purløg og olivenolie. Smag til med salt og peber.
Skyl raddichioen, og pil bladene fra hinanden. Arrangér tataren på raddichioblade, top med ristede pinjekerner, mayonnaise, afdryppede rabarber og brøndkarse, og servér med det samme.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'