Lammekoteletter og perlespeltsalat med æbler og persille
6. august 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Lammekoteletterne får her selskab af en perlespeltsalat med rødløg og æble, der giver en god sprødhed. Spar endelig ikke på persillen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl perlespelten i koldt vand. Kog den under låg i en gryde med letsaltet vand i ca. 20 minutter. Lad perlespelten trække under låg i 5-10 minutter.
Hæld overskydende vand fra, og smag til med eddike, olie, honning, salt og peber.
Pil rødløget, og hak det fint. Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Skyl persillen, og hak den groft. Bland løg, æbler og persille sammen med perlespelten.
Skær et par snit i fedtkanten på koteletterne. Steg dem i lidt olivenolie på en varm pande i ca. 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Servér med perlespeltsalat som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk