Lammekoteletter og perlespeltsalat med æbler og persille

6. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Lammekoteletterne får her selskab af en perlespeltsalat med rødløg og æble, der giver en god sprødhed. Spar endelig ikke på persillen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl perlespelten i koldt vand. Kog den under låg i en gryde med letsaltet vand i ca. 20 minutter. Lad perlespelten trække under låg i 5-10 minutter.
Hæld overskydende vand fra, og smag til med eddike, olie, honning, salt og peber.
Pil rødløget, og hak det fint. Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Skyl persillen, og hak den groft. Bland løg, æbler og persille sammen med perlespelten.
Skær et par snit i fedtkanten på koteletterne. Steg dem i lidt olivenolie på en varm pande i ca. 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Servér med perlespeltsalat som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar