Lammekoteletter og bulgursalat med vandmelon

Mæææhgtig gode lammekoteletter, der dog får kamp til stregen af den friske bulgursalat. Du kan sagtens udskifte vandmelonen med fx tomater.

Ingredienser

Sådan gør du

Tilbered bulgur efter anvisningen på pakken, og skyl med koldt vand, så bulguren afkøles og ikke klistrer sammen.
Skær vandmelonkødet i tern. Skyl agurken, og skær den i tern. Rens forårsløg, og skær dem i skiver på skrå. Pluk mynten, og hak den fint.
Bland grøntsager og mynte med kogt bulgur i en salatskål. Vend det hele godt sammen med olie og eddike. Krydr med salt og peber. Smuldr feta udover.
Pensl lammekoteletterne med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Steg lammekoteletterne på en (grill)pande i 3 minutter på hver side, og servér de stegte lammekoteletter til bulgursalaten.

Tip!

Lammekoteletterne er også gode at lægge på havegrillen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar