Lammekoteletter med squash og hjemmelavet pesto

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Dit madglade hjerte vil smelte i takt med mozzarellaen, når de varme lammekoteletter og grøntsager bliver anrettet omkring osten – direkte fra grillen!

Ingredienser

Sådan gør du

Hak basilikumblade og parmesan fint i en minihakker. Rist pinjekerner gyldne på en tør pande.
Hæld pinjekernerne i minihakkeren sammen med halvdelen af olien, og blend til en ensartet konsistens. Tilsæt resten af olien, og blend, til pestoen har en passende konsistens.
Skær squash i skiver på 1 cm’s tykkelse, og grill skiverne i 2-3 minutter på hver side.
Smør koteletterne med grov sennep på hver side. Grill dem i 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og har fået grillstriber.
Fordel de grillede squash på et fad med koteletterne ovenpå. Placér mozzarellaen i midten, og dryp pestoen over anretningen. Pynt med høvlet parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar