Lammekoteletter med squash og hjemmelavet pesto
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Dit madglade hjerte vil smelte i takt med mozzarellaen, når de varme lammekoteletter og grøntsager bliver anrettet omkring osten – direkte fra grillen!
Ingredienser
Sådan gør du
Hak basilikumblade og parmesan fint i en minihakker. Rist pinjekerner gyldne på en tør pande.
Hæld pinjekernerne i minihakkeren sammen med halvdelen af olien, og blend til en ensartet konsistens. Tilsæt resten af olien, og blend, til pestoen har en passende konsistens.
Skær squash i skiver på 1 cm’s tykkelse, og grill skiverne i 2-3 minutter på hver side.
Smør koteletterne med grov sennep på hver side. Grill dem i 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og har fået grillstriber.
Fordel de grillede squash på et fad med koteletterne ovenpå. Placér mozzarellaen i midten, og dryp pestoen over anretningen. Pynt med høvlet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk