Lammekoteletter med rissalat

17. juli 2018 af .

Foto: Line Falck

De lækre lammekoteletter får her selskab af en rissalat med friske krydderurter og en tomatdressing med rød chili, der giver retten et ekstra pift.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm en pande, og steg lammekoteletterne med fedtkanten nedad i 3 minutter, til kanten er gylden og sprød. Læg koteletterne ned, og steg dem 2 minutter på hver side.
Tag dem af varmen, og krydr med salt, peber og chili.
Kog risene som anvist på pakken. Skær agurk i små terninger, og vend i risene sammen med persille og mynte.
Skyl tomaterne, og fjern stilk og kerner; skær i mindre stykker, blend sammen med chili, eddike og olie. Smag til med salt og peber.
Servér tomatdressing og rissalat til lammekoteletterne. Pynt med skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar