Lammekoteletter med rissalat
17. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Line Falck
De lækre lammekoteletter får her selskab af en rissalat med friske krydderurter og en tomatdressing med rød chili, der giver retten et ekstra pift.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm en pande, og steg lammekoteletterne med fedtkanten nedad i 3 minutter, til kanten er gylden og sprød. Læg koteletterne ned, og steg dem 2 minutter på hver side.
Tag dem af varmen, og krydr med salt, peber og chili.
Kog risene som anvist på pakken. Skær agurk i små terninger, og vend i risene sammen med persille og mynte.
Skyl tomaterne, og fjern stilk og kerner; skær i mindre stykker, blend sammen med chili, eddike og olie. Smag til med salt og peber.
Servér tomatdressing og rissalat til lammekoteletterne. Pynt med skovsyre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk