Lammekoteletter med ramsløgspesto
10. maj 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Lene Samsø
Ramsløg er en ægte forårsbebuder. Pluk selv, eller find ramsløg hos velassorterede supermarkeder. Retten her er tænkt som en let ret, der skal serveres sammen med andre retter. Vælger du at bruge den som en frokostret, bør du beregne 3-4 små lammekoteletter pr. person.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend pistacienødder og parmesan groft i en blender eller foodprocessor.
Skyl og tør ramsløg og spinat, og fordel begge dele i blenderen sammen med olivenolie. Blend, til konsistensen er cremet, og smag til med salt.
Gnid lammekoteletterne med lidt olie, og grill dem på en varm (grill)pande, til de er let rosa. Krydr godt med salt og peber.
Skyl og pluk mynte. Hak pistacienødderne groft. Servér lammekoteletterne sammen med ramsløgspestoen på tallerkener, top med mynte, pistacienødder og nigellafrø, og servér straks.
Tip!
Køb de små, smukke lammekoteletter fra krone hos din slagter. Har han ikke disse, kan du sagtens bruge almindelige lammekoteletter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk