Lammekoteletter med knuste kartofler
8. september 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Lam hører ikke kun påsken til. Steg koteletterne, og servér med knuste kartofler og ramsløg. Det kan både gå til hverdag og fest.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op til 225°. Gnub kartoflerne, og kog dem ca. 15 minutter.
Hæld vandet fra kartoflerne. Alternativt kan du bruge kogte kartofler fra dagen før.
Giv kartoflerne et let tryk, og læg dem på en bageplade eller i en foliebakke. Fordel smørret på kartoflerne, og bag dem i ca. 12 minutter, til de er gyldne.
Krydr kødet med presset hvidløg, hakket rosmarin, salt og peber. Steg det på en grill(pande) i 2-3 minutter på hver side.
Rør eller blend yoghurten sammen med finthakkede ramsløg, og smag til. Damp forårsløgene i 2-3 minutter. Anret på to tallerkner og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk