Lammekoteletter med knuste kartofler

Lam hører ikke kun påsken til. Steg koteletterne, og servér med knuste kartofler og ramsløg. Det kan både gå til hverdag og fest.

Lammekoteletter med knuste kartofler
0-30 min.

(0)

8. september 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
nye kartofler
500 g
smør
15 g
lammekoteletter
300 g
hvidløg
1 fed
frisk rosmarin
1 bundter
salt og peber

Til servering

græsk yoghurt 2 %
75 g
ramsløg
6
forårsløg
4

Sådan gør du

Varm ovnen op til 225°. Gnub kartoflerne, og kog dem ca. 15 minutter.
Hæld vandet fra kartoflerne. Alternativt kan du bruge kogte kartofler fra dagen før.
Giv kartoflerne et let tryk, og læg dem på en bageplade eller i en foliebakke. Fordel smørret på kartoflerne, og bag dem i ca. 12 minutter, til de er gyldne.
Krydr kødet med presset hvidløg, hakket rosmarin, salt og peber. Steg det på en grill(pande) i 2-3 minutter på hver side.
Rør eller blend yoghurten sammen med finthakkede ramsløg, og smag til. Damp forårsløgene i 2-3 minutter. Anret på to tallerkner og servér.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'