Lammekoteletter med knuste kartofler
Lam hører ikke kun påsken til. Steg koteletterne, og servér med knuste kartofler og ramsløg. Det kan både gå til hverdag og fest.

0-30 min.
(0)
8. september 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
- nye kartofler
- 500 g
- smør
- 15 g
- lammekoteletter
- 300 g
- hvidløg
- 1 fed
- frisk rosmarin
- 1 bundter
- salt og peber
Til servering
- græsk yoghurt 2 %
- 75 g
- ramsløg
- 6
- forårsløg
- 4
Sådan gør du
Varm ovnen op til 225°. Gnub kartoflerne, og kog dem ca. 15 minutter.
Hæld vandet fra kartoflerne. Alternativt kan du bruge kogte kartofler fra dagen før.
Giv kartoflerne et let tryk, og læg dem på en bageplade eller i en foliebakke. Fordel smørret på kartoflerne, og bag dem i ca. 12 minutter, til de er gyldne.
Krydr kødet med presset hvidløg, hakket rosmarin, salt og peber. Steg det på en grill(pande) i 2-3 minutter på hver side.
Rør eller blend yoghurten sammen med finthakkede ramsløg, og smag til. Damp forårsløgene i 2-3 minutter. Anret på to tallerkner og servér.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner