Lammekoteletter med kikærtesalat

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling

Lammekoteletter er perfekt, når du gerne vil have lækkert kød i en fart, for det kræver ikke lang marinering eller tilberedning.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150°.
Halvér tomaterne, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olivenolie, og drys med salt. Bag tomaterne i ca. 30 minutter, indtil de er dejligt rynkede.
Krydr lammekoteletterne med gyros-krydderi, salt og peber. Steg dem i smør på en pande i ca. 8 minutter på hver side.
Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem. Bland dem med olie, citronsaft, salt og peber i en skål.
Skær halloumien i skiver, og kværn salt og peber over. Steg hallomiskiverne i en smule olie på en (grill)pande, indtil de er flot gyldne.
Fordel kikærterne på et salatfad, og top med halloumi, semidried tomater, oliven og ærteskud. Servér til lammekoteletterne.

Tip!

Bland dit eget gyros-krydderi af koriander, gurkemeje, oregano, spidskommen, timian og allehånde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar