Lammekoteletter med figner og gedeost

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Lammekoteletterne skal være saftige og møre, så steg dem endelig ikke for længe på panden.

Ingredienser

Sådan gør du

Pensl lammekoteletterne med olivenolie, og steg dem på en varm (grill)pande eller grill i 2-3 minutter på hver side.
Tænd ovnen på 200º.
Læg valnødderne i en bradepande, og rist dem i ovnen i 8-10 minutter.
Lad dem køle af, og hak dem groft med en kniv på et bræt.
Skyl fignerne, og skær dem i både. Skyl mynte og persille, og nip bladene af dem.
Anret koteletterne på et stort fad sammen med fignerne, og drys med mynte, persille, valnødder og smuldret gedeost.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar