Lammekoteletter med figner og gedeost
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Lammekoteletterne skal være saftige og møre, så steg dem endelig ikke for længe på panden.
Ingredienser
Sådan gør du
Pensl lammekoteletterne med olivenolie, og steg dem på en varm (grill)pande eller grill i 2-3 minutter på hver side.
Tænd ovnen på 200º.
Læg valnødderne i en bradepande, og rist dem i ovnen i 8-10 minutter.
Lad dem køle af, og hak dem groft med en kniv på et bræt.
Skyl fignerne, og skær dem i både. Skyl mynte og persille, og nip bladene af dem.
Anret koteletterne på et stort fad sammen med fignerne, og drys med mynte, persille, valnødder og smuldret gedeost.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk