Lammekødboller med chilisauce og myntesalat
21. juni 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Chilisaucen med hakkede, grillede peberfrugter og masser af persille sætter fut i smagen, tager kun kort tid at lave og komplimenterer de mildt krydrede lammekødboller perfekt.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør lammekødet med salt, peber, fintrevet løg, presset hvidløg, spidskommen og æg.
Form farsen til små kødboller. Steg dem i rigeligt olie på en varm pande.
Hak de grillede peberfrugter. Skyl og hak persillen.
Rør chiliflager, honning, citronsaft, olivenolie, grillede peberfrugter og persille sammen, og smag til med salt.
Skyl og pluk salaten, og vend den med plukket mynte, citronsaft og olie.
Servér kødbollerne med lunede fladbrød, myntesalat og chilisauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk