Lammekebab med bagte auberginer
13. oktober 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: Aller Media
Auberginer er både smukke og fantastisk smagfulde. Her bages de og toppes med en skøn yoghurtdressing og granatæblekerner. Det er det perfekte tilbehør til saftig lammekebab.
Ingredienser
Udstyr
evt. små træspyd
Sådan gør du
Pil og pres hvidløg. Flæk auberginerne, og dryp dem med olivenolie, hvidløg og salt.
Bag dem ved 180° i ca. 30 minutter, eller til de er helt møre.
Pil og pres hvidløg. Skyl og hak mynte. Rør kødet med hvidløg, mynte, chili og salt.
Form farsen til aflange pølser, og steg dem i olie på en varm pande. Sæt dem evt. på spyd.
Rør yoghurt, tahin, citronsaft og salt sammen.
Pluk mynten, tag kernerne ud af granatæblet, og hak pistacienødderne.
Anret de bagte auberginer med dressing, mynte, granatæblekerner og nødder. Servér straks til lammekebabben.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også:Verdens bedste pita med kebab