Lammekebab med bagte auberginer

Auberginer er både smukke og fantastisk smagfulde. Her bages de og toppes med en skøn yoghurtdressing og granatæblekerner. Det er det perfekte tilbehør til saftig lammekebab.

Ingredienser

Udstyr

evt. små træspyd

Sådan gør du

Pil og pres hvidløg. Flæk auberginerne, og dryp dem med olivenolie, hvidløg og salt.
Bag dem ved 180° i ca. 30 minutter, eller til de er helt møre.
Pil og pres hvidløg. Skyl og hak mynte. Rør kødet med hvidløg, mynte, chili og salt.
Form farsen til aflange pølser, og steg dem i olie på en varm pande. Sæt dem evt. på spyd.
Rør yoghurt, tahin, citronsaft og salt sammen.
Pluk mynten, tag kernerne ud af granatæblet, og hak pistacienødderne.
Anret de bagte auberginer med dressing, mynte, granatæblekerner og nødder. Servér straks til lammekebabben.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
13. oktober 2018 af .

Foto: Aller Media

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar