Lammekebab i fladbrød

18. maj 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Tag en tur til Mellemøsten med kebab, krydderier og masser af friske krydderurter.

Ingredienser

Sådan gør du

Vend lammekødet i en skål med olie, revet hvidløg, fintrevet citronskal af en halv citron og krydderier. Lad det trække i 15 minutter.
Træk kødet på grillspyd, og steg dem på en meget varm grillpande i 10-12 minutter. Vend spyddene jævnligt.
Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skyl og slyng salaten. Pil rødløgene, og skær dem i tynde skiver, f.eks. på et mandolinjern. Skyl korianderen, og hak den groft.
Bland tomater, salat, rødløg og lidt koriander i en skål. Gem resten af korianderen til servering. Dryp olie over salaten.
Rør yoghurten med lidt citronsaft, tahin og ingefær i en skål. Smag dressingen til med salt og peber.
Lun fladbrødene, og fyld dem med lammekebab, salat og dressing. Drys med resten af korianderen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar