Lammefrikassé med kikærter, mynte og asparges

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Lammefrikassén har her fået fint selskab af grønne asparges og kikærter.

Bemærk
Simretid: 40 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Knus de tørrede krydderier i en morter. Pil og hak løg og hvidløg. Skræl og hak ingefær. Bland ingredienserne til kryddermarinaden sammen.
Skær lammekødet i ca. 5 cm store tern. Vend kødet godt sammen med kryddermarinaden.
Brun kødet i smør i en tykbundet gryde. Hæld vand på, til det netop dækker kødet, og lad det simre under låg i 30-40 minutter, til kødet er mørt.
Bræk den nederste træede ende af aspargesene, og skær dem i mindre stykker. Hæld afdryppede kikærter i gryden, og kog i 5 minutter.
Tilsæt asparges, og kog i yderligere 3 minutter. Sluk for varmen.
Servér retten i dybe tallerkner toppet med yoghurt og hakket mynte. Riv skallen af halvdelen af citronerne udover anretningerne.
Skær resten af citronerne i både, og stil dem frem på bordet.

Tip!

Du kan vælge en udskæring fra lammets bov eller nakke.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar