Lammefrikadeller med syltede tyttebær
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Hakket lam giver en god smag til de saftige frikadeller, og de syltede tyttebær supplerer både sødme og syrlighed.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kødet med salt og æg. Riv skallen af citronen.
Blend citronskal, rosmarin, timian, ingefær, hvidløg, persille og hvedebrød til fine krummer i en blender eller minihakker. Rør blandingen i farsen.
Form farsen til små frikadeller på størrelse med en valnød. Steg dem i smør og olie på en varm pande i 3-4 minutter på hver side.
Kog tranebær, sukker og vand sammen i en gryde ved svag varme uden låg i 20-30 minutter. Afkøl, og hæld på glas.
Servér som tilbehør til frikadellerne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk