Lammefrikadeller med gedeostedip
27. september 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Lammefrikadeller er saftige og har en intens smag. Prøv derfor at servere dem med en frisk tomatsalat, masser af mynte og en cremet gedeostedip.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør lammekødet med revet løg, presset hvidløg, æg, rosmarin, salt og peber. Justér konsistensen med rasp og mælk.
Form farsen til frikadeller. Steg dem i en blanding af smør og olie på alle siderne, i alt ca. 12 minutter ved middel varme.
Rør yoghurt, gedeost, presset hvidløg og citronens skal og saft til en ensartet masse. Smag til med sukker, salt og peber.
Kog pasta efter pakkens anvisning, og servér retten sammen med en tomatsalat og mynte på toppen.
Tip!
Du kan også bage frikadellerne i ovnen ved 200° i 20-25 minutter. Vend dem en omgang efter 10 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk