Lammefrikadeller med bulgur og saltet agurk

Variér dine frikadeller, og lav dem af hakket lammekød i stedet for. Servér bulgur til, og skab en mellemøstlig stemning omkring middagsbordet.

Lammefrikadeller med bulgur og saltet agurk
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Ras el hanout er en marokkansk krydderiblanding, der bl.a. består af kanel, chili, paprika og sort peber. Fås i velassorterede supermarkeder, f.eks. af mærket Mill & Mortar.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tallerken fyldt med sprødstegte frikadeller.

Må vi foreslå? Dunser bliver spist til hverdag og fest med velbehag af rigtig mange danskere, de er tæt på at være vores nationalret. Få dem her: Klassiske frikadeller.

Måske du også kan li'