Lammeculotte og krydret couscous med mynte

Couscoussen får en dejlig krydret smag, når den varmes igennem på panden, hvor lammekødet netop er blevet stegt med spidskommen, paprika og timian.

Lammeculotte og krydret couscous med mynte
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Jakob Helbig

Ingredienser

personer
couscous
2½ dl
grøntsagsbouillon
3 dl
lammeculotte
600 g
stødt spidskommen
1 spsk.
paprika
1 spsk.
løg
1
hvidløg
1 fed
frisk timian
4 stilke
olivenolie til stegning
3 spsk.
vand
1½ dl
frisk mynte
1 håndfulde

Sådan gør du

Hæld couscous i en stor skål. Hæld kogende grøntsagsbouillon over, og dæk skålen med husholdningsfilm.
Snit fedtlaget på lammeculotterne uden at skære ned i selve kødet. Gnid dem med spidskommen og paprika.
Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak timianbladene. Steg løg, hvidløg og timian i olivenolie på en (sautere)pande i 3-4 minutter.
Læg lammeculotterne på panden med fedtsiden nedad, og steg dem i 3-4 minutter. Vend dem, og steg dem på den anden side i 3-4 minutter.
Hæld vand på panden, læg låg på, og skru ned til lav varme. Lad kødet stege videre i ca. 15 minutter.
Rør i couscoussen med en gaffel. Løft lammeculotterne væk fra panden, og læg dem på et fad. Hæld couscoussen på panden, og lad den varme godt igennem.
Skær lammeculotterne i skiver, og server med den varme couscous fra panden og et drys friskhakket mynte.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'