Lammeculotte med oliven og halloumi
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Lækker lammeculotte, der laves i stegeso med kartofler, peberfrugt og oliven.
Bemærk
Ovntid: Ca. 45 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Rids fedtlaget på lammeculotterne med en skarp kniv. Opvarm en stegeso med olie, og brun kødet godt på begge sider. Krydr med salt og peber.
Tænd ovnen på 200º.
Skyl snackpeberfrugterne, og skær dem i tykke skiver. Skrub kartoflerne. Hak oregano groft. Læg peberfrugt, kartofler, oregano og oliven ned til kødet i stegesoen, tilsæt vand og salt, og sørg for, at kødet ligger oven på kartoflerne.
Læg låg på, sæt stegesoen i ovnen, og lad det stege i 45 minutter.
Skær halloumiost i store tern, læg dem i stegesoen, og lad dem stege med de sidste 10 minutter af ovntiden. Servér direkte fra gryden med brød til.
Tip!
Halloumi er en cypriotisk ost, som tåler høje temperaturer uden at flyde ud. Fås i velassorterede supermarkeder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på lammeculotte i ovn
Powered by Froala Editor