Lammechops med grillede peberfrugter, kartofler og myntecreme

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Alle elementerne i denne ret skal steges på grillen – med undtagelse af den kolde myntecreme, som til gengæld er skøn at dyppe alt det grillede i.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og skær dem over på langs. Pensl dem med olie, og steg dem i 12-15 minutter på en varm grill, til de er møre. Vend dem ofte. Krydr med salt og peber.
Halvér og rens peberfrugterne, og skær dem i grove stykker. Pensl med ⅓ af olien. Grill dem 1 minut på hver side.
Del avocadoerne, fjern stenen, og tag avocadokødet ud med en ske. Skær avocadokødet i tynde både, og vend dem sammen med de grillede peberfrugter. Dryp med olie og citron, og krydr med salt og peber.
Halvér hvidløget på tværs, pensl med olie, og steg dem møre på grillen.
Rør græsk yoghurt sammen med mynte, salt og peber.
Pensl lammechops med olie, og steg dem på en varm grill i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt, peber og oregano. Servér med peberfrugter, kartofler, hvidløg og myntecreme.

Tip!

Lammechops er koteletter skåret af lammekrone, hvorpå der stadig sidder et ben.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar