Lammebov med to slags bønner
3. juli 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Her er en gryderet med saft og kraft! Lammeboven får masser af smag fra både rødvin, chili og kanel. Servér med godt brød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær bacon i 3 cm store stykker, og skær lammeboven i terninger på 3 x 3 cm.
Pil og hak hvidløg. Varm en stor gryde med smør op, og rist bacon af på panden sammen med hvidløg og paprika. Tilsæt kødet, og vend det rundt, så det bliver brunet på alle sider.
Hæld rødvin ved, og kog i 2 minutter. Tilsæt bouillon og kanelstang, og skru ned for varmen. Lad retten simre i 1 time.
Rens peberfrugt, tomater og chili. Skær peberfrugter og tomater i rustikke stykker. Skær chili i små terninger. Hæld peberfrugt, tomat og chili i gryden sammen med kidneybønner. Smag til med salt og peber.
Nip de grønne bønner, og skær dem i skrå skiver på ca. 3 cm. Vend dem i retten lige før servering. Servér med store skiver brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk