Lam på spyd med hummus
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Du plejer måske at stege en hel lammekølle, når du får gæster, men lammeculotte er også en fin og nem måde at servere lam på.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær lammeculotterne i tern. Pensl med olie, og krydr med salt og peber.
Sæt dem på spyd, og steg dem gyldne i en 190° varm ovn i 12-15 minutter.
Hæld ⅔ af vandet fra kikærterne. Blend kikærterne og lidt af vandet fra dåsen med tahin, hvidløg, olie og spidskommen i en minihakker eller foodprocessor.
Smag til med salt og peber, og drys med hakket koriander.
Drys lammespyddene med hakkede pistacienødder og korianderblade, og servér med hummus som tilbehør.
Tip!
Tahin er sesampasta, som købes på glas i supermarkedet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk