Lam på spyd med hummus

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Du plejer måske at stege en hel lammekølle, når du får gæster, men lammeculotte er også en fin og nem måde at servere lam på.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær lammeculotterne i tern. Pensl med olie, og krydr med salt og peber.
Sæt dem på spyd, og steg dem gyldne i en 190° varm ovn i 12-15 minutter.
Hæld ⅔ af vandet fra kikærterne. Blend kikærterne og lidt af vandet fra dåsen med tahin, hvidløg, olie og spidskommen i en minihakker eller foodprocessor.
Smag til med salt og peber, og drys med hakket koriander.
Drys lammespyddene med hakkede pistacienødder og korianderblade, og servér med hummus som tilbehør.

Tip!

Tahin er sesampasta, som købes på glas i supermarkedet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar