Lam med skinke og rucolasalsa
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Columbus Leth
Lam i fad med nye kartofler og en skøn rucolasalsa.
Ingredienser
Sådan gør du
Vikl 1 skive skinke omkring hver lammemørbrad, og læg dem i et ovnfast fad.
Rens fennikel, gulerødder og kartofler. Skær fennikel i både, og halvér kartofler og gulerødder på langs.
Fordel grøntsagerne og de soltørrede tomater i ovnfadet, og drys med hakket timian. Bag retten i en 200° varm ovn i ca. 35 minutter, til kartoflerne er møre.
Pres saften af citronen. Skyl og hak rucola fint, og vend det med citronsaft og olie i en skål. Krydr med salt og peber.
Top kylling og grøntsager med rucolasalsa, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk