Lam med skinke og rucolasalsa

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Lam i fad med nye kartofler og en skøn rucolasalsa.

Ingredienser

Sådan gør du

Vikl 1 skive skinke omkring hver lammemørbrad, og læg dem i et ovnfast fad.
Rens fennikel, gulerødder og kartofler. Skær fennikel i både, og halvér kartofler og gulerødder på langs.
Fordel grøntsagerne og de soltørrede tomater i ovnfadet, og drys med hakket timian. Bag retten i en 200° varm ovn i ca. 35 minutter, til kartoflerne er møre.
Pres saften af citronen. Skyl og hak rucola fint, og vend det med citronsaft og olie i en skål. Krydr med salt og peber.
Top kylling og grøntsager med rucolasalsa, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar