Lam med rosmarin, grillede asparges og grøn ærtemos
Lam smager fantastisk med rosmarin. Grill et par asparges, lav en smuk, grøn ærtemos til, og servér en smuk, grøn tallerken.
![Lam med rosmarin, grillede asparges og grøn ærtemos](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/lam-med-rosmarin-grillede-asparges-og-gron-aertemos_3196.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5616455078125&fp-z=1)
31-60 min.
(1)
May 31, 2018 af Carsten KysterFoto: Columbus Leth
Bemærk:Trækketid, lammefilet: 30 minutter, eller natten over.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner