Laksetimbaler med dild og purløg
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
En flot og anderledes måde at servere laks på!
Ingredienser
Udstyr
12 små engangsaluminiumsforme
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200º. Hak de 2 slags laks groft, og læg dem i en foodprocessor. Tilsæt salt, og kør laksen til fars på maskinen. Tilsæt æggene 1 ad gangen, mens maskinen rører. Tilsæt fløde og peber, og kør igen.
Hak purløg og dild fint, og vend det i laksefarsen med en ske.
Smør aluminiumsformene med olie, og fordel laksefarsen i formene.
Placér formene i en bradepande, og hæld vand i bradepanden, så det når ca. ⅓ op ad kanterne. Bag laksetimbalerne i ovnen i 15-20 minutter.
Lad laksetimbalerne køle af, før du løsner dem rundt i kanten med en kniv og forsigtigt vender dem ud på et fad.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk