Laksetimbaler med dild og purløg

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

En flot og anderledes måde at servere laks på!

Ingredienser

Udstyr

12 små engangsaluminiumsforme

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200º. Hak de 2 slags laks groft, og læg dem i en foodprocessor. Tilsæt salt, og kør laksen til fars på maskinen. Tilsæt æggene 1 ad gangen, mens maskinen rører. Tilsæt fløde og peber, og kør igen.
Hak purløg og dild fint, og vend det i laksefarsen med en ske.
Smør aluminiumsformene med olie, og fordel laksefarsen i formene.
Placér formene i en bradepande, og hæld vand i bradepanden, så det når ca. ⅓ op ad kanterne. Bag laksetimbalerne i ovnen i 15-20 minutter.
Lad laksetimbalerne køle af, før du løsner dem rundt i kanten med en kniv og forsigtigt vender dem ud på et fad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar