Lakseterrine med linser
23. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Sådan her har dine gæster aldrig før fået serveret lakseterrine. Laksen spiller hovedrollen, og linserne, fetaen og limefrugten sikrer forretten ekstra bid og smag.
Bemærk
Køletid: 4 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog linserne efter anvisningen på pakken sammen med bouillonterningen. Gem 2,5 dl af bouillonkogevandet. Hæld resten fra, og lad linserne afkøle.
Udblød husblassen i koldt vand.
Fór fire forme med husholdningsfilm, klip en skive laks til, og læg den i hver bund. Hak resten af laksen fint.
Pil løget, og hak løg og dild fint.
Vend linserne med hakket laks, løg, dild, smuldret feta, limesaft, salt og peber.
Fordel linseblandingen i formene.
Kog den gemte bouillon op, og smelt husblassen i. Fordel væsken i formene, og sæt dem på køl i minimum 4 timer.
Fjern filmen, og anret med krydderurter eller salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk