Lakseterrine med linser

23. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Sådan her har dine gæster aldrig før fået serveret lakseterrine. Laksen spiller hovedrollen, og linserne, fetaen og limefrugten sikrer forretten ekstra bid og smag.

Bemærk
Køletid: 4 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog linserne efter anvisningen på pakken sammen med bouillonterningen. Gem 2,5 dl af bouillonkogevandet. Hæld resten fra, og lad linserne afkøle.
Udblød husblassen i koldt vand.
Fór fire forme med husholdningsfilm, klip en skive laks til, og læg den i hver bund. Hak resten af laksen fint.
Pil løget, og hak løg og dild fint.
Vend linserne med hakket laks, løg, dild, smuldret feta, limesaft, salt og peber.
Fordel linseblandingen i formene.
Kog den gemte bouillon op, og smelt husblassen i. Fordel væsken i formene, og sæt dem på køl i minimum 4 timer.
Fjern filmen, og anret med krydderurter eller salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar