Laksetatar med nem sennepsmayo
1. juni 2018
af
Julie Hey.
Foto: Bjørn Jakobsen
Laksetatar med både fersk laks og røget laks giver den perfekte balance og en skøn smag. Laksetataren serves med ristet rugbrød samt en nem og lækker sennepsmayo.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær begge slags laks i små terninger. Pil og hak skalotteløget fint. Hak krydderurterne, men gem lidt til pynt.
Vend laksen med løg, sennep og de hakkede krydderurter. Smag laksetataren til med salt og peber.
Rør mayonnaisen med sennep, salt og peber, og kom den i en lille frysepose.
Smør rugbrødet med skrabet smør på begge sider, og rist det på en tør pande, til skiverne er gyldne.
Anret laksetataren på tallerkener. Klip hul i fryseposen, og pynt tallerkenerne med små toppe af sennepsmayo.
Anret resten af krydderurterne rundt om laksetataren, og servér ristet rugbrød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Rørt tatar af oksekød
Powered by Froala Editor