Laksetatar med fennikel på sprøde knækbrød
Vent med at dryppe limesaft over laksen, til lige før de små hapser skal anrettes og serveres. Så undgår du, at syren misfarver laksekødet.
![Laksetatar med fennikel på sprøde knækbrød](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/laksetatar-med-fennikel-pa-sprode-knaekbrod_1631.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.558349609375&fp-z=1)
0-30 min.
(1)
May 31, 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Bemærk:Frysetid, laks: 24 timer ved -20°. Optøning: Ca. 8 timer i køleskabet. Nogle husholdningsfrysere kan ikke fryse ned til -20°, men kun til -18°. I så fald skal den rå fisk fryses i 4 døgn før servering for at undgå risikoen for parasitter.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner