Laksetatar med dild og rogn
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Laksetatar med dild og rogn er en luksusspise, der er lige til at forkæle familien eller gæster med.
Bemærk
Antal personer: 4 (som forret).
Ingredienser
Sådan gør du
Skær skindet af laksefileterne, og skær kødet i fine tern.
Rør cremefraiche sammen med kapers, dild og finthakket skalotteløg. Smag til med salt og peber.
Vend lakseternene i dressingen. Riv citronskallen fint. Smag til med fintrevet citronskal.
Skyl salat og agurk. Pluk salaten i mindre stykker. Flæk agurken, fjern kernerne, og skær den i skiver.
Anret laksetataren i skåle sammen med salat og agurk. Top med lakserogn og evt. mere dild.
Tip!
Fisk, der skal spises rå, skal have været frosset i mindst 1 døgn ved -20° eller i 4 døgn ved -18° (sig gerne til fiskehandleren, at fisken skal spises rå).
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk