Laksetatar med dild og rogn

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Laksetatar med dild og rogn er en luksusspise, der er lige til at forkæle familien eller gæster med.

Bemærk
Antal personer: 4 (som forret).

Ingredienser

Sådan gør du

Skær skindet af laksefileterne, og skær kødet i fine tern.
Rør cremefraiche sammen med kapers, dild og finthakket skalotteløg. Smag til med salt og peber.
Vend lakseternene i dressingen. Riv citronskallen fint. Smag til med fintrevet citronskal.
Skyl salat og agurk. Pluk salaten i mindre stykker. Flæk agurken, fjern kernerne, og skær den i skiver.
Anret laksetataren i skåle sammen med salat og agurk. Top med lakserogn og evt. mere dild.

Tip!

Fisk, der skal spises rå, skal have været frosset i mindst 1 døgn ved -20° eller i 4 døgn ved -18° (sig gerne til fiskehandleren, at fisken skal spises rå).

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar