Laksetatar med bagte tomater

9. juli 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Giv den ferske laksetatar mere dybde og smag ved at servere den med bagte tomater.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 120° varmluft. Skyl tomaterne. Halvér dem, og skrab kernerne ud (gem kernerne).
Læg tomaterne i et fad, og dryp med olie. Krydr med salt og peber.
Bag tomaterne i ovnen i ca. 45 minutter.
Skær laksefilet i fine tern med en skarp kniv. Pil og hak løg fint. Hak cornichon fint.
Vend lakseternene med løg, cornichon, olie, sennep, en smule fintrevet citronskal og kernerne fra tomaterne. Smag til med salt og peber.
Fordel mayonnaisen i bunden af en tallerken, og anret laksetataren ovenpå. Top med bagte tomater og dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar