Laksetatar med bagte tomater
9. juli 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Giv den ferske laksetatar mere dybde og smag ved at servere den med bagte tomater.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 120° varmluft. Skyl tomaterne. Halvér dem, og skrab kernerne ud (gem kernerne).
Læg tomaterne i et fad, og dryp med olie. Krydr med salt og peber.
Bag tomaterne i ovnen i ca. 45 minutter.
Skær laksefilet i fine tern med en skarp kniv. Pil og hak løg fint. Hak cornichon fint.
Vend lakseternene med løg, cornichon, olie, sennep, en smule fintrevet citronskal og kernerne fra tomaterne. Smag til med salt og peber.
Fordel mayonnaisen i bunden af en tallerken, og anret laksetataren ovenpå. Top med bagte tomater og dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk