Laksetatar med avocado
30. april 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En lækker lille anretning, der er elegant som forret, men også fint kan gå på et luksus-brunchbord. Husk, at laksen skal være af sashimi-kvalitet, dvs. at den skal have været frosset ned i mindst 24 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær laksen i små tern. Rens fennikel, og skær den i små tern. Hak purløg fint, og vend det med laks, fennikel, olivenolie, salt, peber og citronskal.
Flæk avocado, fjern sten og skal, og skær avocadokødet i tynde skiver. Anret skiverne på tallerkener, top med tatar, og pynt med engsyreblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk