Laksetatar med avocado

30. april 2020 af .

Foto: Columbus Leth

En lækker lille anretning, der er elegant som forret, men også fint kan gå på et luksus-brunchbord. Husk, at laksen skal være af sashimi-kvalitet, dvs. at den skal have været frosset ned i mindst 24 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær laksen i små tern. Rens fennikel, og skær den i små tern. Hak purløg fint, og vend det med laks, fennikel, olivenolie, salt, peber og citronskal.
Flæk avocado, fjern sten og skal, og skær avocadokødet i tynde skiver. Anret skiverne på tallerkener, top med tatar, og pynt med engsyreblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar