Laksetærte med broccoli

En sprød tærte med lækkert fyld af laks, broccoli og dild. Lav evt. en stor portion, og frys resterne ned. Så har du nem mad til en travl hverdag.

Laksetærte med broccoli
0-30 min.

(0)

15. juli 2019 af Julie HeyFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
fersk tærtedej (evt. grov)
2 pakker
broccoli
500 g
forårsløg
1 bundter
fersk laksefilet
450 g
æg
6
flødeost naturel
160 g
cremefraiche 18 %
160 g
revet mozzarella
100 g
mælk
2 dl
frisk dild
1 bundter
salt og peber
smør til formen

Sådan gør du

Varm ovnen op til 180°. Smør en tærteform, læg dejen i, og skær dejkanterne til.
Del broccolien i små buketter. Rens forårsløgene, halvér dem på langs, og hak dem fint.
Fjern skindet fra laksen, og skær laksekødet i små tern.
Pisk æggene og tilsæt flødeost, cremefraiche, revet ost, mælk, hakket dild, salt og peber.
Fordel broccoli, forårsløg og laks i tærtebundene, og hæld ægge-osteblandingen over.
Bag tærten i 30-35 minutter, til den er fast. Lad den køle lidt af inden servering.

Tip!

Hvis du vi fryse tærten ned, kan du nøjes med at bage den i 20-25 minutter, lade den køle af, og fryse den ned i en stor frysepose. Ved servering lad tærten tø op i køleskabet, og varm den i ovnen i 20 minutter ved 200°.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'