Laksetærte med broccoli
En sprød tærte med lækkert fyld af laks, broccoli og dild. Lav evt. en stor portion, og frys resterne ned. Så har du nem mad til en travl hverdag.

0-30 min.
(0)
15. juli 2019 af Julie HeyFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
- fersk tærtedej (evt. grov)
- 2 pakker
- broccoli
- 500 g
- forårsløg
- 1 bundter
- fersk laksefilet
- 450 g
- æg
- 6
- flødeost naturel
- 160 g
- cremefraiche 18 %
- 160 g
- revet mozzarella
- 100 g
- mælk
- 2 dl
- frisk dild
- 1 bundter
- salt og peber
- smør til formen
Sådan gør du
Varm ovnen op til 180°. Smør en tærteform, læg dejen i, og skær dejkanterne til.
Del broccolien i små buketter. Rens forårsløgene, halvér dem på langs, og hak dem fint.
Fjern skindet fra laksen, og skær laksekødet i små tern.
Pisk æggene og tilsæt flødeost, cremefraiche, revet ost, mælk, hakket dild, salt og peber.
Fordel broccoli, forårsløg og laks i tærtebundene, og hæld ægge-osteblandingen over.
Bag tærten i 30-35 minutter, til den er fast. Lad den køle lidt af inden servering.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner